Facebook

Wielnaven LANCIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model LANCIA?

Wielnaven LANCIA

Wielnaaf voor uw LANCIA bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETIVECODAFPORSCHE. Wiellagers worden vaak per as vervangen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Slingering in uw wielnaaf

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Demonteren is geen lastige klus. Pers wiellagers moeten geperst worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 200025
34,21
64,54
incl. BTW