FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LANCIA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw LANCIA bestellen

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZLDVVAUXHALLSUBARUKIA. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.