FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LAND ROVER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw LAND ROVER bestellen

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTSSANGYONGLAND ROVERHONDADAEWOOJEEP. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.