Facebook

Wielnaven LAND ROVER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven LAND ROVER

Voorwielnaaf zelf demonteren

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Slingering in uw wielnaaf

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER komen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via Creditcard

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.