Facebook

Wielnaven LDV

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven LDV

Wielnaaf voor uw LDV bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Slingering in uw wielnaaf

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.