FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LDV

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Wielnaaf voor uw LDV bestellen

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De wegligging is een stuk minder. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.