FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LEXUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw LEXUS

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Een wiellager mag je niet horen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.