Facebook

Wielnaven LEXUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model LEXUS

Wielnaven LEXUS

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Slingering in uw wielnaaf

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.

Wielnaaf voor uw LEXUS bestellen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Producten
Wielnaaf voorzijde, links
Artikelnr: 201358
79,06
219,62
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, rechts
Artikelnr: 201359
79,06
188,24
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, links
Artikelnr: 201358
79,06
219,62
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, rechts
Artikelnr: 201359
79,06
188,24
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.