FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven LOTUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam.

Wielnaaf voor uw LOTUS bestellen

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.