Facebook

Wielnaven LOTUS

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model LOTUS

Wielnaven LOTUS

Slingering in uw wielnaaf

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De wegligging is een stuk minder. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de LOTUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.