Facebook

Wielnaven MASERATI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven MASERATI

Voorwielnaaf zelf demonteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

Slingering in uw wielnaaf

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.