FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MASERATI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. De wegligging is een stuk minder. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Wielnaaf voor uw MASERATI bestellen

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!