FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MAZDA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Herken een krom wielnaaf op uw auto

De centrale moer borgt de naaf of lagers. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.