Facebook

Wielnaven MG

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven MG

Wielnaaf voor uw MG bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODADACIAMAZDAFERRARI. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Voorwielnaaf zelf demonteren

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en PayPal Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Slingering in uw wielnaaf

Demonteren is geen lastige klus. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 200414
49,80
113,19
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.