FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MG

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw MG bestellen

Je kunt bij ons betalen via overboeking Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.