FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MINI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw MINI bestellen

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, TRW, ABS, Bendix en Textar Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.