FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven MITSUBISHI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw MITSUBISHI bestellen

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Pagid, Textar, Zimmermann, ABS, Brembo, TRW, Lucas, Bosch, Jurid en Rofren Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.