FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven NISSAN

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw NISSAN

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.