FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven OPEL

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw OPEL bestellen

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLINCOLNNISSANFORDMAZDA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Een wiellager mag je niet horen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.