FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven PLYMOUTH

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw PLYMOUTH bestellen

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is.