FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven PORSCHE

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw PORSCHE

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.