FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw RENAULT

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGOLDSMOBILEVAUXHALLPONTIACLOTUSCITROEN. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Pers wiellagers moeten geperst worden. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.