FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Wielnaven RENAULT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaven RENAULT

Voorwielnaaf zelf demonteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSUBARUDACIATOYOTAJAGUAR. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Slingering in uw wielnaaf

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 200365
51,92
136,63
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 200363
42,65
112,24
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 200365
51,92
136,63
incl. BTW