FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven RENAULT KANGOO Express (FW0/1_)

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Wielnaaf voor uw RENAULT KANGOO Express (FW0/1_) bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Herken een krom wielnaaf op uw RENAULT

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGDACIADAIHATSULEXUSPORSCHEGMC. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.