FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven ROVER

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Pers wiellagers moeten geperst worden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wij controleren altijd bij de ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Rofren Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.