FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SEAT

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Herken een krom wielnaaf op uw SEAT

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.