FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SMART

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Wielnaaf voor uw SMART bestellen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVLOTUSOLDSMOBILEINFINITISSANGYONG. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.