Facebook

Wielnaven SUBARU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model SUBARU

Wielnaven SUBARU

Voorwielnaaf zelf demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Demonteren is geen lastige klus. Een wiellager mag je niet horen.

Slingering in uw wielnaaf

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten
Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201517
90,67
232,48
incl. BTW

Wielnaaf achterzijde, links of rechts
Artikelnr: 201517
90,67
232,48
incl. BTW

Wielnaaf voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 201869
101,65
274,74
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.