FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SUBARU

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Pers wiellagers moeten geperst worden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Wielnaaf voor uw SUBARU bestellen

Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Herken een krom wielnaaf op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.