FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven SUZUKI

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAOPELSSANGYONG.

Herken een krom wielnaaf op uw SUZUKI

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.