FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven TOYOTA

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw TOYOTA

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZSEATSSANGYONGSUZUKI. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.