FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven VAUXHALL

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Herken een krom wielnaaf op uw VAUXHALL

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERHONDABMWPEUGEOT. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Pagid, Jurid, ABS, ATE, Bosch, Rofren, Bendix, TRW en Zimmermann

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.