Facebook

Wielnaven VAUXHALL

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Voor welk model VAUXHALL

Wielnaven VAUXHALL

Voorwielnaaf zelf demonteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Slingering in uw wielnaaf

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Demonteren is geen lastige klus.

Wielnaaf voor uw VAUXHALL bestellen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.