FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wielnaven VOLVO

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten.

Herken een krom wielnaaf op uw VOLVO

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen.

Wielnaaf voor uw auto bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.